Rólam

Denke Dániel showmester ceremóniamester vagyok, a „modern vőfély”. Hogy mitől showmester? Azért, mert azt gondolom, egy ceremóniamester legfőbb szerepe egy esküvőn, hogy jó hangulatot teremtsen, és így Ti és a násznép is jól érezze magát!

Hiszem, hogy a házasság egy kapcsolat megkoronázása és a családalapítás alapja, ezért is dolgozom már 2010 óta esküvőkön ceremóniamesterként. Ez a hivatás a szakmámból is adódik, ugyanis rádiós műsorvezető vagyok. Kommunikáció szakot végeztem az egyetemen, mellette esküvőszervező képzettséget is szereztem. Azonban ami a legfontosabb számotokra, az a több mint 300 esküvőn szerzett tapasztalatom, ami biztosíték arra, hogy az esküvőtökön minden tökéletes legyen.

Ez a legfőbb célom ceremóniamesterként, pontosabban, hogy az esküvőtök valóban rólatok szóljon – úgy, ahogy azt elterveztétek és közösen megbeszéltük. Ezért a nagy napon leveszem a vállatokról az összes szervezéssel járó terhet, hogy Ti önfeledten megélhessétek és élvezhessétek a pillanatot!

Amennyiben úgy érzed, hogy én lehetek az ideális ceremóniamester számotokra, írj nekem üzenetet vagy nyugodtan tekintsd meg a referenciákat!

Kérjetek tőlem ajánlatot és beszélgessünk!

Amennyiben úgy kényelmesebb számotokra, írhattok nekem emailt (info@showmester.hu) vagy kereshettek telefonon (+36 30 64 64 799).